Sinterklaas

Welkom Sinterklaasje! Het lijkt misschien nog ver weg, maar de pepernoten liggen inmiddels weer in de winkels. Voor de ene te vroeg en voor de ander kan het niet vroeg genoeg! Heeft u al nagedacht over de invulling van uw sinterklaasfeest dit jaar? Wat dacht u van een huisbezoek van de "échte" Sinterklaas met zijn pieten? Vanaf nu is onze Sinterklaas-act weer te reserveren! Wees op tijd om teleurstellingen te voorkomen. Onze bezoeken zijn inclusief strooigoed!

Huisbezoek van Sinterklaas en twee pieten € 50,00 (20 á 25 minuten)
Huisbezoek van 2 pieten € 30,00 (20 á 25 minuten)
Huisbezoek van 1 piet € 20,00 (20 á 25 minuten)
Reiskosten €0,23 per kilometer, de eerste 10 kilometer is inbegrepen.

Onze Sinterklaas en pieten zijn identiek aan wat kinderen op de televisie zien. Wij werken dus uitsluitend met hoogwaardige kostuums, haarwerken en grime. Dus geen doorsnee hobby-sinterklaas. Daarnaast zijn onze acteurs zeer ervaren. Naast huisbezoeken kunt u onze Sinterklaas ook uitnodigen op scholen, verenigingen en intochten.

Het grote boek van Sinterklaas:
Niets is leuker dan Sinterklaas dingen uit zijn grote boek te laten vertellen. U kunt de informatie waarvan u wilt dat Sinterklaas  dit benoemt via het onderstaande formulier aan ons doorgeven. Sinterklaas en de pieten delen geen roe uit! Wilt u dat Sinterklaas en/of de pieten cadeautjes uitdelen? Dan vragen wij u de cadeautjes te voorzien van een duidelijk leesbare naam.

Alleen particulieren kunnen via het onderstaande formulier een aanvraag indienen. Wilt u als vereniging, stichting of bedrijf een aanvraag voor een bezoek doen? Wij bespreken met u graag de mogelijkheden. U kunt ons hiervoor e-mailen of bellen.

  • Boek een Sinterklaasbezoek! (Voor particulieren) Bent u een bedrijf? Neem dan contact op!

  • Over het bezoek

  • * velden zijn verplicht.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.